Hanke päättyi, kehitystyö jatkuu

Hyvinvoinnin välitystoimisto -hanke päättyi maaliskuun 2018 lopussa. Lämmin kiitos kaikille sote-, tuotanto- ja taidealan ammattilaisille, joiden kanssa saimme oppia ja kehittää yhdessä! Hankkeessa opitut asiat on kiteytetty kahteen julkaisuun, Taide palvelee – soveltavan taiteen palvelumuotoilu sekä Välikäsiä vai välittämistä – soveltavan taiteen välitystoimintaa suunnittelemassa, jotka löydät myös sivulta julkaisut.
 
Samasta paikasta löytyvät myös muut hankkeen julkaisut, jotka tarjoavat näkökulmia erilaisten kohderyhmien kanssa työskentelyyn ja soveltavan taiteen laadunhallintaan. Tulossa vielä huhtikuun aikana englanninkielinen käännös hankkeen ensimmäisestä julkaisusta Tatun ja Soten työkirja.
 
Yksi hanke on taas ohi, mutta kehitystyö jatkuu monin eri tavoin!