Tervetuloa jatkoille!

Tatun ja Soten jatkot
Hyvinvoinnin välitystoimisto -hankkeen päätösseminaari 19.1. klo 12-15.30

Sibelius-Akatemian T-talolla, Töölönkatu 28, Helsinki.

HVVT-hanke päättyy ja välitystyö alkaa. On aika solmia langanpäät yhteen ja katsoa mitä kolmivuotisessa ESR-hankkeessa opittiin ja saatiin aikaan. Tuottajien, taiteilijoiden ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten yhteinen hanke tulee päätökseen, mutta yhteistyö eri ammattilaisten ja toimijoiden välillä jatkuu. Hankkeen aikana on tuotteistettu valtakunnallinen Hyvinvoinnin välitystoimisto, jonka lähtöpamaus kajahtaa Sibelius-Akatemian T-talossa.  Tule kuulemaan opit moniammatillisesta valmennuspedagogiikasta, taidelähtöisten tuotteiden tuotekehittämisestä ja välitystoiminnan tulevaisuudesta. Ilmoittaudu 11.1.2018 mennessä

https://www.lyyti.in/Hyvinvoinnin_valitystoimiston_paatosseminaari_1912018_0723