Soveltuuko taide? -seminaari 24.11.2017 Jyväskylässä

SOVELTUUKO TAIDE? –seminaari Jyväskylän yliopistolla (Musica) 24.11. klo 9.30-15.15.

Mitä yhteistä on taiteella, sosiaali- ja terveysalalla sekä liiketoimintasuunnitelmalla? Tätä kysymystä on tutkittu perusteellisesti kolmivuotisessa ESR-rahoitteisessa Hyvinvoinnin välitystoimisto -hankkeessa. Haluamme nyt esitellä mitä saimme selville, ja mihin tämä kaikki mahdollisesti johtaa.

Kutsumme sinut osallistumaan kanssamme Soveltuuko taide? -seminaariin perjantaina 24.11.2017 klo 9.30-15.15 Jyväskylän yliopistolle, Musica-rakennus. Luvassa on mm. taiteen soveltavan käytön työpajoja sekä keskustelupaneeli, jossa kohtaavat sote-alan ammattilainen, taiteilija sekä palveluliiketoiminnan ja rahoitushankinnan asiantuntija.

Soveltuuko taide? -seminaarin järjestävät Humak, Jyväskylän yliopisto sekä Osuuskunta Kuje. Seminaarin tarkoituksena on tuoda Hyvinvoinnin välitystoimisto -hanke Keski-Suomen osalta päätökseen, ja lisäksi avata hankkeen työn hedelmien tulevaisuuden näkymiä. Hankkeen päättyessä Humak ja Jyväskylän yliopisto siirtyvät taka-alalle ja Osuuskunta Kuje tulee olemaan tulevaisuuden välitystoimiston alueellinen toimija Keski-Suomessa.

Ilmoittaudu seminaariin ja kahteen työpajaan 19.11. mennessä oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/4CF3786B766D1D68