Mitä haluat tietää osallistavasta taiteellisesta toiminnasta? Vastaa kyselyyn!

Hyvinvoinnin välitystoimisto toteuttaa osallistavan taiteen neuvontatapahtumia ja verkkoneuvontapalvelun. Neuvontatapahtumien teemat päätetään verkkokyselyn vastausten pohjalta. Millaista tukea, apua ja koulutusta kaipaisit liittyen osallistavan taiteen toimintaan? Mitä haluat tietää?

Vastaa kyselyyn täällä ja vaikuta! Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.

Hyvinvoinnin välitystoimisto tarjoaa palveluiden tuotteistamiseen, markkinointiin ja yrittäjyyteen liittyvää neuvontaa ja valmennusta sosiaali- ja terveyspalveluiden ja osallistavan taiteen risteyskohdassa toimiville ja alalle pyrkiville. Neuvonnan pariin voi hakeutua kuka tahansa yksittäinen toimija, työryhmä, osuuskunta, yhdistys, yritys joka haluaa kehittää osallistavan taiteen osaamistaan taloudellisesti kannattavaan suuntaan. Neuvontaa toteutetaan Turussa, Jyväskylässä ja Imatralla vuoden 2016 alusta alkaen.

 

Copy of hvvt_taustakuva_web